BEDRIJFS PROFIEL
PRIJZEN &
OPENINGSTIJDEN
STALLINGS MOGELIJKHEDEN ONZE LOCATIE
IN AMSTERDAM
STALLINGS OVEREENKOMST
CONTACT

CLIĖNT LOG-IN
BEDRIJF PROFIEL FAQ

Nieuw in Amsterdam
Auto en motor stalling in een nieuwe stijl:


Wat bieden wij:
Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om voertuigen te stallen zoals auto’s en motoren. Daarnaast kunt u gebruik maken van een aantal extra services zoals haal- en brengservice, wassen/poetsen van uw voertuig.

Makkelijk te bereiken:
Onze locatie in Amsterdam West is eenvoudig te bereiken met de fiets, scooter, auto of openbaar vervoer. Station Sloterdijk ligt op loopafstand ( 5 minuten) en bus 82 stopt precies voor de deur.

Vanaf Station Sloterdijk bent u in 6 minuten in hartje Amsterdam en met 12 minuten bent u al bij Schiphol.

Veiligheid & risico:
Het stalling gebouw is voorzien van een elektronisch inbraak- en brandmelding systeem. Tevens is er mechanische RAM kraak beveiliging en camera bewaking aanwezig.
Wij zijn WA verzekerd voor door ons veroorzaakte schade aan uw voertuig binnen de stalling. Ondanks het feit dat wij er alles aan doen om brand en diefstal te voorkomen dient u zelf uw voertuig voor deze en alle anderen door u gewenste risico’s.
U stalt uw voertuig altijd zelf, in de aangegeven parkeerplaats.

Hoe werkt het:
Om een stalling voor uw voertuig te huren dient u zich eerst in te schrijven. U kunt hiervoor online de huurovereenkomst in vullen of langskomen op onze vestiging om daar de huurovereenkomst in te vullen. Eenmaal ingeschreven laten wij u uw persoonlijke stallingplaats zien.

Bij het aanmelden via de website ontvangt u een wachtwoord en een PIN code. Hierbij kunt u na betaling online inloggen op onze website. U kunt na het inloggen aangeven wanneer u de auto wilt komen halen en brengen, ook kunt u een service via deze agenda inplannen.
Reserveringen voor het halen en brengen van uw voertuig en de services kunt u ook telefonisch doorgeven, bel hiervoor naar 020-6111082 of gebruik het contactformulier
De medewerker zal naar uw wachtwoord en PIN code vragen, houdt deze a.u.b. bij de hand.
Reserveringen dienen minimaal 2 uur van te voren gemaakt te worden, op zaterdag, zondag en tijdens feestdagen dient dit uiterlijk 4 uur van tevoren aangegeven te worden.
Vanaf 1 april is het mogelijk om, wanneer u eenmaal ingeschreven bent, zonder afspraak uw voertuig te halen en te brengen. U kunt dagelijks in uw stalling, van 6:00 tot 23:00 uur. U krijgt hiervoor een Key tag (elektronische sleutel)

Verder bieden wij ook de mogelijkheid om tegen een gereduceerde prijs, in het zelfde pand, een (kleine) opslagruimte te huren. Hier kunt u bijvoorbeeld uw motorpak, helm enz. in stallen. Voor meer informatie en/of een offerte hiervoor kunt u bellen naar 020-6111082 of gebruik het contactformulier

Voordat ik inschrijf wil ik de stalling eerst bezichtigen:
Natuurlijk is het mogelijk om de stallingplaatsen eerst vrijblijvend te bezichtigen. Onze receptionistes zijn op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur aanwezig en op zaterdag tussen 10:00 en 14:00 uur. Vriendelijk willen wij u verzoeken om voor een bezichtiging eerst een afspraak te maken. Dit kan telefonisch 020-6111082 of gebruik het contactformulier.

Hoe kan ik klant worden:
Wanneer u uw voertuig bij ons wilt stallen dan kunt u bij ons aan de balie of via deze website een stallingovereenkomst invullen. Wanneer u bij onze receptie langskomt zullen wij u direct laten zien waar u uw voertuig kunt stallen, het is mogelijk het te stallen voertuig mee te nemen en deze direct te stallen. Inschrijven is alleen mogelijk tijdens kantoortijden, maandag t/m vrijdag tussen 09:00 – 17:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur. Eenmaal ingeschreven kunt u (vanaf 1 april) dagelijks bij uw voertuig tussen 6:00 en 23:00 uur (tot 1 april kan dit alleen op afspraak).

Bij een online inschrijving ontvangt u binnen 24 uur een e-mail van ons met hierin de factuur. Na ontvangst van uw betaling worden de PINcode en wachtwoord, zoals vermeld in uw stallingovereenkomst, geactiveerd en kunt u het brengen en halen van uw voertuig reserveren (via de site, per e-mail of telefonisch). Vanaf 1 april werken wij met een elektronische toegang en hoeft u het halen en brengen van uw voertuig niet meer te reserveren.

 
  
 

Extra services

Wassen & poetsen

Transport van uw voertuig

Onderhoud en reparaties

Glas reparaties

Taxaties

APK keuringen

Wax oil behandeling